Nakna sanningen

Sanningen om Mona

Posted in Uncategorized by hasse on 27 april, 2010

I början av 90-talet valde Mona att använda statens pengar, dvs mina och dina för att betala privata utgifter.  Då detta uppdagades betalade hon tillbaka och kallade det ”förskott” på lönen. Det lilla förskottet var bara på lite drygt 50 tusen kronor men frågan är om det varit ”förskott” om ingen lagt märke till det eller kanske en ”bonus”.

Denna skandal var bara toppen på isberget och det finns även svart arbetskraft, obetalda parkeringsböter mm. Mona friades från allt…tog timeout och kom sedan tillbaka. Jag förstår inte hur det är möjligt att en person som försökt stjäla från oss skattebetalare (min tolkning av det hon gjorde) sedan kan blir kandidat för statsministerposten.

Många kallar Odells uttalande som ett övertramp och till viss del förstår jag det. Dock kommer det nu upp till ytan för nya väljare vilken typ av person Mona faktiskt har varit och troligtvis fortfarande är så att de nu kan bestämma om det är denna typ av människa vi vill ska styra vårt land.

Annonser

3 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. Elisabet Andersson said, on 27 april, 2010 at 21:57

  Det är väldigt smart att använda ett begrepp som ALLA omedelbart kan tolka.
  Det är INTE just att låta skattebetalare betala för sådant som hon ”stoppar i egen ficka/ mun!!!

 2. Mich said, on 27 april, 2010 at 22:30

  Jag tycker att TT:s och Östros’ upprördhet/kampanj är löjlig!

 3. Streif said, on 28 april, 2010 at 15:29

  Icke att förglömma Monas skattefinansierade tripp till Mauritius med livvakter, familj och allt till den tidens kanske dyraste turistdestination, som svar på ”häxjakten” mot hennes grova missbruk av skattemedel och medborgarnas förtroende.

  Gud bevare oss om hon blir statsminister.


Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: