Nakna sanningen

Hej Mona! Hej Fredrik!

Posted in Politik, religion & annat skit by hasse on 9 maj, 2010

Hej Mona!
Vi har hört ditt tjat om och om igen att Alliansen har sänkt skatterna. Vi fattade det kanske inte först men eftersom du pratar så jävla långsamt, det låter som att du F ö r s ö k e r T a l a M e d E t t F ö r s k o l e b a r n, så gick polletten ner efter sisådär 10 000 gånger dvs när du talat i 10 minuter. Det vore underbart om du skulle kunna börja en argumentation med något annat än att Reinfeldt har sänkt skatterna för den rikaste tiondelen. Dessutom är din monotona, långsamma röst bara irriterande. Tala normalt! Sist men inte minst vore det uppskattat om du skulle kunna sluta tala om att ni sossar för någon slags arbetspolitik? Era ”åtgärder” är raka motsatsen och det är förolämpande att du överhuvudtaget påstår detta.

Hej Fredrik!
Även du låter som en repad skiva, vi vet att du håller koll på finanserna och att det är det viktigaste bla bla bla. Vi vet att du tar ansvar bla bla bla. Din (kanske egentligen er eftersom allinasen betår av flera partier) politik gör att man blir mer motiverad att arbeta, det ger en morot men snälla låtsas inte som att det inte finns en piska. Sänkta ersättningar, mindre bidrag slår mot de som inte kan/vill arbeta. Att du försöker ducka detta faktum är även det förlämpande.

Till er bägge: Jag tror att svenska folket skulle uppskatta en mer ärlig politik där sossarna & co erkänner att de för en arbetsfientlig politik där man gärna ska luras in i ett bidragsberoende och att Reinfeldt & co erkänner att de tycker man ska gråta blod om man inte arbetar. Sen får var och en välja var man själv står.

media: svd

Annonser

Ett svar

Subscribe to comments with RSS.

  1. *Jörgen said, on 9 maj, 2010 at 22:05

    det verkar som du har förstått rätt bra hur det egentligen ligger till.ändå.fler och fler väljare blir lika smarta som du. så de där politiska flosklerna och löftena fungerar inte längre. resonerande och logiska sammanhang och orsakssamband förstår folk idag.

    mer till folket!!!
    det funkar ju inte längre
    …tack o lov…


Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: