Nakna sanningen

Surrogatmödrar ja tack!

Posted in Uncategorized by hasse on 30 maj, 2010

Det är på tid att denna möjlighet införs i Sverige! Detta inte endast till homosexuella som önskar barn utan även ofrivilligt barnlösa där problemet sitter i att inplantationen av fostret i moderns livmoder ej är möjlig. Men även för de homosexuella som önskar barn är det ett måste att detta legaliseras då de har samma rätt att blir föräldrar som alla vi andra!

media:

8 svar

Subscribe to comments with RSS.

 1. marianne said, on 30 maj, 2010 at 11:23

  ALDRIG EN HOMOPAPPA!
  TÄNKER BÖGAR INTE ALLS PÅ BARNETS RÄTT? bARA ATT BLI TILLFREDSSTÄLLDA SJÄLVA!
  NI SOM INTE VILL SKAFFA BARN PÅ NATURLIG VÄG SKA INTE BLI FÖRÄLDRAR!

  • hasse said, on 30 maj, 2010 at 12:35

   Barnets rätt till vadå? Två föräldrar eller? Om det är det du menar kanske man skulle kunna ställa större krav på alla heterosexuella som gjort barn och därefter inte tagit sitt ansvar som förälder. Eller det kanske är rätt till något annat du tänker på?

 2. Hasse said, on 30 maj, 2010 at 15:11

  Att köpa en kvinnas kropp är brottsligt i Sverige. I alla fall om det handlar om tillfälligt sexuellt umgänge mot kontant betalning.
  Nu verkar samma människor som drev igenom sexköpslagen vilja legalisera att en kvinna ska utsätta sin kropp för påfrestningen av en graviditet mot betalning. Vilka kvinnor är det som kommer att ta erbjudandet? Knappast dom som är rika, det blir underklassens kvinnor som ska föda överklassens barn. Detta oavsett om det är ett samkönat par eller en kvinna som är infertil.

  • hasse said, on 30 maj, 2010 at 16:41

   Det bör vara möjligt att kräva att det är gratis, precis som med organdonation. Iofs missbrukas det en del men iaf.

 3. Hasse said, on 30 maj, 2010 at 20:03

  Varje graviditet förkortar en kvinnas liv, så varför skulle hon göra det gratis för okända mäninskor?

  • hasse said, on 30 maj, 2010 at 20:18

   Varför donerar man benmärg, njurar etc till okända? Sen kan man faktiskt om man är kvinnna göra det för några vänner som man har.

 4. Hasse said, on 30 maj, 2010 at 20:45

  Det är trots allt en stor skillnad på att rädda ett liv och att införa en lag som ska tillfredsställa några människors önskan att få barn på bekostnad av andra människors livslängd. Hur mycket är ett år av ett människoliv värt?
  Dessutom måste vi bli färre i den industrialiserade världen, annars kommer vi att knäcka planeten….

  • hasse said, on 30 maj, 2010 at 23:19

   Fast det måste vara upp till individen. Om någon vill bära en annan människas barn och förlora ett år av sitt liv som du uttrycker det bör det vara upp till den enskilda individen.

   Som jag förstår det vill de införa en lag som gör detta möjligt men inget krav att kvinnor måste föda något extra barn för att tillfredsställa de som inte kan få något.


Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: